Fotoğraflar Köşesinde Mayıs Ayının Konusu “Benim Penceremden”
Bilim Genç olarak mayıs ayında objektiflerinizi pencerenizden gördüklerinize odaklamanızı istiyoruz.

Güneş’in doğuşu ve batışı, yıldızların geceleri ortaya çıkıp gündüzleri kaybolması, bulutların hareketi, ağaçların çiçek açması... Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evde kaldığımız bu süreçte hepimiz doğada yaşanan değişimleri evimizin penceresinden seyrediyoruz. Peki bahara merhaba dediğimiz bu günlerde pencereden dışarı baktığınızda siz neler görüyorsunuz?
Bilim Genç olarak mayıs ayında objektiflerinizi pencerenizden gördüklerinize odaklamanızı istiyoruz. Örneğin gün doğumunu ya da gün batımını, bahçenizdeki ağaçları, çiçekleri, doğa manzaralarını ya da ilgi çekici mimari yapıları fotoğraflayabilirsiniz.
Fotoğrafınızı Bilim Genç’te paylaşırken açıklama bölümüne #BenimPenceremden etiketini eklemeyi unutmayın. Fotoğraflarınızın açıklama bölümünde ayrıca fotoğrafınızın temasıyla ilgili bilgiler verebilir, fotoğrafınızı nerede ve ne zaman çektiğinizi belirtebilir, fotoğrafınızla ilgili teknik ayrıntılara yer verebilirsiniz.